ДИЗАЙНЪТ ОТГОВАРЯ НА ЦИФРОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ

Новото поколение машини от HOMAG

По време на изложеното HOLZ-HANDWERK,  HOMAG даде идентичност на дигиталното бъдеще. В съответствие с мотото “дизайнът отговаря на цифровите технологии”, всички машини HOMAG вече са по-интуитивни за използване и имат модерен и уникален дизайн.

Машините и заводите могат да бъдат свързани по-лесно чрез използването на екосистемата tapio. Потребителите сами решават кога и дали да използват тази функция.
Чрез модерния, функционално ориентиран дизайн, управлението на машините се превръща в уникално изживяване и иновативните възмножности на компанията, които се разгръщат чрез машината, стават все по-очевидни.

Нови продуктови имена: прости и лесни за разбиране
Като допълнение към новия дизайн на машините на HOMAG, имената на продуктите също бяха по-ясно структурирани за клиента. Новите наименования са лесни за разбиране, последователни и проследими.
Отсега нататък името на всяка машина ясно определя нейното предназначение.
Например кантиращите машини на HOMAG вече са под името EDGETEQ, а машините за разкрояване носят името SAWTEQ. Това прави ориентирането в света на продуктите на HOMAG много по-лесно за настоящите и бъдещи клинети.

HOMAG открива нов път за своите клинети
През пролетта на 2017, HOMAG Group събра почти всички свои марки под единственото име HOMAG. Основната цел беше сътрудничеството с клиентите да стане още по-опростено и ефективно. Тази фокусирана ориентация доведе до новия лозунг “ВАШЕТО РЕШЕНИЕ“, което означава, че клиентът и личното му решение са в основата на всичко, което служители на HOMAG правят.

Сега HOMAG предприема следващата стъпка с преосмислената си групова идентичност на марката. За да организира широката продуктова гама на групата възможно най-ясно за клиентите по целия свят, HOMAG има нов модерен дизайн на машините, както и нови, последователни и координирани имена на продукти. Това ще позволи на клиентите на HOMAG бързо и лесно да намерят това, което търсят.

Естествено, няма промяна във високото качество на работа, което клиентите очакват от машините – машините обаче са допълнени от модерен дизайн и нова, иновативна операционна структура.

ГЕОС МАШИНИ ЕООД
Официален представител за България на Homag Group

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *