INTERMOB и Wood Processing Machinery 2018

От 1988 г. движещите сили на мебелната промишленост продължават да се срещат под един покрив – INTERMOB 2018! И ДМТ отново ще бъде там, за да ви представи най-актуалното в сектора.

Бидейки най-важното търговско изложение на мебелната индустрия в Турция, Intermob предлага широка гама от изложбени продукти като дървесни и горски продукти, аксесоари за мебели, покривни материали, производствени инструменти и оборудване. Събитието обединява местни и международни компании, които оперират в различни отрасли на индустрията. Intermob заедно с Wood Processing Machines, Furniture и Forest Products Industries ще представят най-актуалнoто в бранша на 13 – 17 октомври 2018 г. в Панаирния и конгресен център Тюап, Истанбул.
Едни от най-добрите производители и дистрибутори на мебели, машини и продукти, както и архитекти и  интериорни дизайнери – всички те виждат международния панаир в Турция като перфектна възможност за търговия, обмяна на бизнес идеи и намиране на  индустриални партньори. Това прави събитието ключов фактор в развитието на цялата мебелна промишленост в Централна Евразия.
А комбинацията между WPM и Intermob превръща тази международна среща  в извор на продукти, които отговарят на международните стандарти и по качество и по конкурентна цена.
И ако досега не си чувал за изложенията, ето кратка статистика от миналогодишните им издания, за да ти покажем какво си пропускал досега:

842 изложители от 34 страни
65 921 професионални посетители от Турция
8 968 международни посетители от 100 държави
14 зали
120 000 кв.м. изложбена площ
Гостуващи представители  от 22 държави

Когато цифрите говорят,  просто трябва да се посети!  Събитието допринася значително за достигането на нови пазари за растящите секторни компании, докато организаторите продължават да засилват маркетинговите си дейности с цел задминаване на постигнатите успехи и очаквания  както на участниците, така и на посетителите.

Маркетинг подход и иновации

Все повече международни организации от бранша се възползват от непрекъснато променящата се дигитална и социална среда в света, за да привлекат вниманието към продуктите си. Съседите ни от Турция не са изключение. В предизложбените месеци екипът на турските изложения организира редица семинари с цел повишаване на информираността на участниците и разширяване на техния обхват чрез редица посещения в Унгария, Сърбия, Бурса, Кайзери и Анталия и др.

Развитие под надслов “Търговски изложения от ново поколение”

Подбирайки участниците на изложението на принципа на B2B Matching System от INTERMOB са решени да работят с представители на най-добрите в бранша и да си колаборират в адекватен синхрон със съвременната информационна среда.

За да допълним картината на предстоящите събития, ти предоставяме и списък с различните категории продукти, които ще бъдат на една ръка растояние по време на панаира.

Intermob  Дървени фасонирани  материали  •  Аксесоари за мебели  •  Материали за защита на дървесината  •  Производствени инструменти и оборудване  •  Обслужване на машини

Wood Processing Machinery  >  Фирми от горската промишленост • Дървообработващи машини • Машини за повърхностна обработка • Събиране, монтаж, опаковане  • Транспортиране, съхранение, поръчка • Фирми за преработка на дърво и пластмаси • Фирми за оценка на отпадъците от дървесина • Енергоспестяващи и климатични фирми • Независими инженери и доставчици на услуги в дървопреработвателната промишленост • Фирми, предоставящи машинно оборудване • Фирми за дървесина, горски продукти и материали

INTERMOB  2018 и Wood Processing Machinery несъмнено се превръщат в най-голямата търговска платформа в областта на дървообработващата и мебелната промишленост. Списание ДМТ те кани да го опознаеш на живо от 13 до 17 октомври.
Очаквай и нашият пост обзор с най-интересното от изложенията в последния брой на ДМТ за 2018-та година през декември.

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *