Нови 12V акумулаторни инструменти от Bosch

Акумулаторна фреза за кантове и акумулаторно ренде

  • Комфортна работа: удобни инструменти с мощни EC-двигатели
  • Повече гъвкавост: още повече 12V електроинструменти за професионалисти
  • Пълна съвместимост: Литиево-йонни батерии с капацитет от 1.5Ah до 6.0Ah

С новите GKF 12V-8 Professional и GHO 12V-20 Professional Bosch предлага акумулаторна фреза за кантове и акумулаторно ренде в 12-волтовия клас. И двата инструмента са оборудвани с мощен ЕС-мотор и се захранват с литиево-йонна батерия. Съвместимостта на батериите и машините е гарантирана от „Flexible Power System“ на Bosch – всички модели професионални акумулаторни електроинструменти са съвместими с всички професионални Li-Ion акумулаторни батерии на Bosch в рамките на волтовия клас. В него към момента са представени над 30 инструмента: прободен и саблен трион, ръчен циркуляр, както и различни винтоверти, а предлаганите батерии са с капаците от 1.5Ah до 6.0Ah.

Акумулаторна фреза за кантове GKF 12V-8 Professional

Акумулаторната фреза за кантове GKF 12V-8 Professional се отличава с комфортна работа при обработка на кантове и ъгли. Ръкохватката ѝ е удобна и ергономична, така че воденето ѝ при обработка на изпъкнали или вдлъбнати кантове е удобно и при работа само с една ръка. С тегло от само 1.1kg и оптимална геометрия фрезата предлага отличен баланс – центърът на тежестта е балансиран, основната плоча осигурява възможно най-голям контакт с обработвания детайл. Настройването на дълбочината също е изключително лесно: основната плоча се регулира само с един бутон, а фината настройка се извършва посредством завъртане на палец – пълен оборот съответства на 1mm. Смяната на фрезера също става изключително лесно.

Акумулаторно ренде GHO 12V-20 Professional

По отношение тегло и размер, акумулаторното ренде GHO 12V-20 Professional е сравнимо с класическото ренде. Ергономичната ръкохватка и добрият баланс осигуряват удобна работа с една ръка. Оптималната ширина на рендосване е 40mm при дълбочина 1mm. Максималната ширина на рендосване е 56mm, а максималната дълбочина – 2mm, като настройката се извършва през 0.1mm. Отличителните характеристика са алуминиевата основа, както и възможността за свързване с торбичка или прахосмукачка за прахоулавяне.

Повече за инструментите открийте на www.bosch.bg

Остави коментар

Имейл адреса Ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета за отбелязани с *